ar de en es fr he it nl pt_br tr
Accueil du site > Bijdragen en inschrijving > Bijdragen en inschrijving
ar de en es fr he it nl pt_br tr

Bijdragen en inschrijving


Deze film is een gemeenschappelijke productie. We zouden het op prijs stellen als u daar op de één of andere manier een bijdrage aan zou willen leveren :

- U kunt actief helpen bij de verspreiding van de film door het organiseren van openbare vertoningen.
- U kunt voorstellen - uitgaande van de Franse versie - een vertaling te maken in een taal die u beheerst.
- U kunt een gift doen om de verspreiding van de film te ondersteunen of lid worden van de vereniging Foumonde.info (waarvan de oprichting binnenkort plaatsvindt).
- U kunt eenvoudigweg te kennen geven geïnformeerd te willen worden over de ontwikkeling van de film en het moment van intekening op de DVD.

In alle gevallen, schrijf ons via deze link, met vermelding van uw adres en het onderwerp van uw schrijven met een simpel woord: Programmering, Verspreiding, Ondersteuning, Donatie, Inschrijving, Vertaling…

Mensen van Gaza is een productie helemaal door actievoerders gemaakt : de opnamen, de montage, de vertalingen.....
De fondsen die we nu verzamelen dienen om de verspreiding van de film te verzekeren, maar ook om onze banden met Gazanen te bestendigen voor concrete projecten.


Paru le 22 juin 2017 aux éditions Riveneuve.
Vous pouvez commander ce livre-dvd directement aux éditions Riveneuve ou l’acheter à l’occasion des soirées-débats et des projections du film.
Mais le mieux est de le commander chez votre propre libraire en l’encourageant à le présenter aussi sur les étagères de sa librairie !

Suivre la vie du site RSS 2.0 | SPIP | ACS powered